Mondhygiënepraktijk Trynke de Jong
mondzorg in Groningen / Leek

Even voorstellen 

Ik ben Trynke de Jong. In 2002 heb ik de opleiding mondzorgkunde in het mooie Groningen afgerond aan de Hanzehogeschool. Dit is een opleiding op HBO niveau. Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart bij een algemene tandartspraktijk in Leeuwarden en bij de Parodontologie praktijk in Groningen. Ik heb hier ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan betreffende parodontologie, implantologie,  de mondgezondheid en het effect op de algehele gezondheid en vice versa. 

Tot op heden ben ik met veel plezier werkzaam bij een algemene tandartsenpraktijk midden in de stad Groningen .

 Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring opgedaan, een mooi moment om dan nu mijn eigen praktijk te starten hier in Leek.

Bij mij zult u een behandeling passend bij uw mond aangeboden krijgen met een persoonlijke benadering. Zowel de gebitsreinigingen als adviezen om uw tandvlees en gebit weer in een goede conditie te krijgen is maatwerk. Het is voor mij een uitdaging om samen met u op een zo plezierig mogelijke wijze te werken aan het verbeteren van uw mondgezondheid en aan de uitstraling van uw gebit. 

Naast een goede mondhygiëne ben ik ervan overtuigd dat onze mentale gezondheid en hoe we voor ons eigen lichaam zorgen van effect is op onze mondgezondheid. Denk aan de mate van stress, zorgen en innerlijke rust maar ook de wijze waarop we ons lichaam voeden en bewegen. Dit alles zal effect hebben op ons welbevinden, onze algehele gezondheid en dus ook van invloed zijn op de mondgezondheid. Binnen de praktijk is er ruimte om ook samen hierover van gedachten te wisselen.

U bent van harte welkom! Zowel voor jong en oud kan ik wat betekenen!


Om mijn kennis up te date te houden ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen; de Nederlandse Vereniging van mondhygiënisten en de Nederlandse vereniging voor parodontologieIk volg regelmatig bij en nascholingen om kwaliteit te kunnen waarborgen.E-mailen
Bellen
Map
Info